Kotisivut

Kotisivut

Fi-verkkotunnuksiin muutos syyskuussa 2016

Jos olet itse rekisteröinyt fi-verkkotunnuksesi, olet saanut Viestintävirastolta sähköpostitiedotteen nimellä ”Tärkeä tiedote fi-verkkotunnustasi koskien”.  

Ilmoitus koskee 5.9.2016 voimaan tulevaa fi-verkkotunnusten muutosta. Aikaisemmin kaikki Suomessa rekisteröidyt yritykset ovat voineet rekisteröidä fi-verkkotunnuksensa suoraan osoitteessa www.domain.fi. 5.9.2016 jälkeen käyttäjä ei voi enää rekisteröidä tai hallinnoida fi-verkkotunnustaan suoraan...

Kotisivut

Kävijöitä kotisivullesi

Hienoista kotisivuista ei ole hyötyä ilman kävijöitä.

Kohtaamme usein yrittäjiä, jotka haluavat ostaa uudet kotisivut suurin odotuksin ja vaatimuksin.  Projekti etenee, ja kotisivujen valmistuttua asiakas huokaisee, että vihdoinkin tuli valmista. 

Mutta julkaisun jälkeen on edettävä markkinointivaihteeseen ja aloitettava jatkuva työ kävijöiden houkuttelemiseksi. Kalliista kotisivusta ei ole hyötyä, jos se ei vedä kävijöitä. Siksi on hyvin tärkeää...

Kotisivut

Paljonko kotisivu maksaa?

Siinä yksi tavallisimmista kotisivuja koskevista kysymyksistä.  

Kotisivun hinta vaihtelee riippuen siitä, miten vaativia ja yksilöllisiä ratkaisuja haluat, ja paljonko olet halukas tekemään itse. Kotisivu voi maksaa nollasta sataantuhanteen euroa.   

...

Kotisivut

Vad är en responsiv hemsida?

Vad är en responsiv hemsida?

En responsiv hemsida betyder att layouten och innehållet på hemsidan anpassar sig enligt skärmupplöningen på den enhet du använder när du besöker hemsidan.
Idag surfar man via datorn, tv:n, mobiltelefonen och surfplattan. Om hemsidan inte är responsiv så är den oftast vara anpassad för dataskärmens storlek.
Hemsidan blir då för stor och klumpig i en mindre skärm som på en mobiltelefon eller på en...

Kotisivut

Skapa mobilvänlig hemsida

Surfplattorna och smartmobiler håller på att ta över den stora skärmens surftid. Allt mer sällan orkar man efter arbetstid knäppa i gång laptopen eller bordsdatorn hemma utan man surfar hellre på mobilen eller plattan. Detta gäller ju inte bara efter arbetstid för även i flera arbeten används surfplattor flitigt och mobilen hänger med hela tiden. Tänk därför på att skapa en mobilvänlig hemsida nästa gång. Ju förr destu bättre. 

...