Hemsidor

Hemsidor

Ändring i fi-domäner från september 2016

Om du har en fi-domän som du själv registrerat så har du fått ett e-postmeddelande från Kommunikationsverket med ämnet ”Viktigt meddelande om ditt fi-domännamn”. 

 

Meddelandet gäller en ändring för fi-domäner som gäller från 5.9.2016. Tidigare har alla företag som är registrerade i Finland kunnat registrera ett fi-domännamn direkt på hemsidan www.domain.fi. Från och med 5.9.2016 så kan du inte längre registrera eller administrera...

Hemsidor

Få fler besökare till din hemsida

En fin och bra hemsida gör ingen nytta om få besöker den.

Vi stöter ofta på många företagare som vill köpa en ny hemsida och har stora krav och förväntningar på själva hemsidan. Projektet framskrider och när hemsidan är klar så pustar kunden ofta ut och tänker ”Äntligen är vi klara!”.

När nya hemsidan är publicerad gäller det att lägga i en annan växel. Marknadsföringsväxeln. Då börjar det kontinuerliga...

Hemsidor

Hur mycket kostar en hemsida?

Det är en av de vanligaste frågan vi får om hemsidor.  Priset på en hemsida varierar beroende på hur avancerade och personliga lösningar du önskar och hur mycket du är villig att göra själv. 

...

Hemsidor

Vad är en responsiv hemsida?

Vad är en responsiv hemsida?

En responsiv hemsida betyder att layouten och innehållet på hemsidan anpassar sig enligt skärmupplöningen på den enhet du använder när du besöker hemsidan.
Idag surfar man via datorn, tv:n, mobiltelefonen och surfplattan. Om hemsidan inte är responsiv så är den oftast vara anpassad för dataskärmens storlek.
Hemsidan blir då för stor och klumpig i en mindre skärm som på en mobiltelefon eller på en...

Hemsidor

Skapa mobilvänlig hemsida

Surfplattorna och smartmobiler håller på att ta över den stora skärmens surftid. Allt mer sällan orkar man efter arbetstid knäppa i gång laptopen eller bordsdatorn hemma utan man surfar hellre på mobilen eller plattan. Detta gäller ju inte bara efter arbetstid för även i flera arbeten används surfplattor flitigt och mobilen hänger med hela tiden. Tänk därför på att skapa en mobilvänlig hemsida nästa gång. Ju förr destu bättre. 

...